Blogg

Nu lanserar vi PULP RIOT i Sverige

Släpp loss konstnären i dig och skapa fantastiska färgningar i allt från sobra, mjuka pasteller till färgsprakande fyrverkerier som verkligen får din kund att synas.

Visa inlägg

Ny förbättrad lera från ELEVEN Australia!

Nu lanserar vi en ny förbättrad lera från ELEVEN Australia. Det är EXTRA HOLD STYLING CLAY som kommer med en ny formula.

Visa inlägg

L.A Business Support goes Karlstad

Vill du ta din salong till nästa nivå? L.A Business Support är en kurs och ett samarbete mellan Studio L.A i Falköping och Session MAP på tre tillfällen för dig som vill utvecklas och få en lönsammare salong. I januari 2018 drar vi igång denna kurs i Karlstad!

Visa inlägg

Session söker förstärkning

Välkommen till oss på Session! Just nu söker vi en säljare till Skåne och Lagerpersonal till Uddevalla.

Visa inlägg

Nya GREEN.BOOSTER! A new dimension of cool!

COLOR.ME GREEN.BOSTER är en mångsidig nyans som kan läggas till i alla COLOR.ME nyanser för att förbättra färgen, motverka underliggande pigment eller helt enkelt för att vara kreativ med din blandning.

Visa inlägg

Nyheter från Living proof som släpper loss din kreatvitet!

Nu lanserar vi två nyheter från Living proof som släpper loss din kreativitet! En av nyheterna är molding clay, en lättarbetad lera, som är ett grymt tillskott i vår Style Lab serie.

Visa inlägg

ECOHEADS lanseras på Svenska marknaden av Session

Den 3 oktober lanserar vi äntligen ECOHEADS på den Svenska marknaden! En efterlängtad nyhet som gör det möjligt för varje salong att spara vatten i schamponeringen varje dag, en naturresurs som vi ofta tar för given.

Visa inlägg

Vi laddar för SESSION.SÄLEN! Du hänger väl med till Högis i januari 2018!?

Helgen vecka 3, 18-21 januari, åker vi på Session till Sälen för tredje året i rad, och vi hoppas du blir en av närmare 200 kunder som tillsammans med oss intar Högfjällshotellet under fyra grymma dagar!

Visa inlägg

BEDROOM.HAIR - snart är den din!

Vill du skapa en ogjord look utan massa strul? Nu lanserar vi BEDROOM.HAIR! Vi vet alla att det är snyggt med lite ”nyvaket” hår! Sexigt och sensuellt med rätt mängd volym och struktur. BEDROOM.HAIR låter dig skapa det där perfekt rufsiga "jag vaknade upp så här"-håret som du drömt om.

Visa inlägg

ECOHEADS till Sverige i augusti

Efter sommaren lanseras ECOHEADS äntligen i Sverige, och det är vi på Session som tar dessa produkter till era salonger. Vi ser verkligen fram emot denna lansering, och vi hoppas ni känner likadant...

Visa inlägg