Blogg

Nyhet! Ett torrbalsam med omedelbar effekt!

Nu lanserar vi Instant De-Frizzer, ett torrbalsam och en antifriss-spray med vårdande egenskaper som omedelbart tämjer upp till 92 % frissighet!

Visa inlägg

Välj din vaxfavorit med MINI på köpet! Ny kampanj från KEVIN.MURPHY

Hoppas ni har det gott i värmen runt om i Sverige! Vi presenterar en liten godbit till vaxkampanj från KEVIN.MURPHY, nämligen PICKING.FAVOURITES!

Visa inlägg

Session önskar dig en skön sommar!

Det är fredagen 6 juli, och vi börjar känna doften av semester här på kontoret i Uddevalla! Några av oss har redan tjuvstartat ledigheten har vi sett på social media... :-)

Visa inlägg

Som ett läppglans för ditt hår! Nu lanserar vi COLOURING.ANGELS

COLOURING.ANGELS hjälper dig att bevara din hårfärg, kvalitet & glans längre! Som ett läppglans för håret! Läs allt om våra nyheter...

Visa inlägg

Nya Forming paste! Mångsidig stylingpaste från Living proof.

Nu lanserar vi en mångsidig stylingpaste från Living proof! Möt Style Lab Forming Paste som ger dig möjligheten att styla håret på flera olika sätt.

Visa inlägg

Nu släpper vi 30 G MINI.VAXER från KEVIN.MURPHY

Nu släpper vi mini-varianter av FREE.HOLD, NIGHT.RIDER och ROUGH.RIDER i 30 g-förpackningar. Hitta din favorit bland våra storsäljare!

Visa inlägg

Våra vinnare i årets bästa skönhetsprodukter

Vi presenterar stolt två vinnare från Expressen Hälsoliv när de utsåg årets bästa skönhetsprodukter. Läs mer om vilka produkter som vann på vår blogg.

Visa inlägg

Tre Beauty Heroes när STYLEBY korar vinnare

Vi kan stolt presentera tre vinnare när STYLEBY utser sina Beauty Heroes för 2018 i kategorin Aldrig en dålig hårdag!

Visa inlägg

CURLBAR Set - Varje stylists måste på salongen eller backstage

Vårt CURLBAR Set är varje stylists måste på salongen eller backstage! Designad och framtagen tillsammans med professionella stylister. Fyra enkelt utbytbara tänger för gränslösa stylingmöjligheter.

Visa inlägg

RETOUCH.ME - Root touch up från KEVIN.MURPHY

RETOUCH.ME är en viktlös blandning av ingredienser avsedda att omedelbart och utan avslöjande skarvar blandas med det gråa när de appliceras på utväxten. Detta är en tillfällig maskering och är inte framtagen för att hålla mer än en tvätt, så din kund kommer fortfarande behöva komma tillbaka och få håret tonat eller färgat.

Visa inlägg