Blogg

HEATED.DEFENSE - Ett leave-in skydd för håret

Vi känner alla till att värmeskydd är ett hett ämne, om du ursäktar ordvitsen! Om du tänker på värmeskydd som solskydd finns det många BB-krämer, CC-krämer och foundations på hudvårdsmarknaden som innehåller solskydd.

Visa inlägg

Save the Date! Session Weekend 2019

Decembermörkret ligger tjockt över Sverige, men vi taggar upp inför Session Weekend 2019! Den 24-26 maj på Clarion Hotel Post i Göteborg firar vi 10 år som företag - och vi vill göra det med dig.

Visa inlägg

Färdiga kit: Ge era kunder en liten julkapp

Letar ni efter den perfekta lilla julgåvan att ge era kunder? Kolla in våra små minipåsar för miniprodukter, vi har tagit fram tre olika erbjudande för KEVIN.MURPHY, ELEVEN Australia och Living proof där ni köper in miniprodukter till ett riktigt bra pris och får presentpåsar på köpet.

Visa inlägg

Elin är vår nya färgtekniker för COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

Vi är glada att kunna hälsa Elin Lind välkomna till oss som ny utbildare och färgtekniker för COLOR.ME by KEVIN.MURPHY.

Visa inlägg

Maxa effekten av nya KILLER.WAVES!

För ett litet tag sedan lanserade vi KILLER.WAVES från KEVIN.MURPHY, en viktlös lockförstärkare för fina, lockiga och vågiga hår. Vi hoppas ni gillar den lika mycket som Elyn och Malin hos oss gör. Läs deras tips & trix här.

Visa inlägg

KEVIN.MURPHY kommer med förpackningar från 100% återvunnen plast från havet

På eventet Future.Love i Las vegas presenterade Kevin Murphy att hans företag kommer att arbeta om alla förpackningar för att tillverkas enbart i 100% återvunnen plast från havet...

Visa inlägg

Fixa ett snyggare skyltfönster inför hösten.

Snygga till era skyltfönster lite extra inför hösten. Nu finns nytt material att beställa från Living proof och KEVIN.MURPHY från din säljare.

Visa inlägg

Curl is the new Cool! Nu släpper vi nya KILLER.WAVES.

Lockar är det nya svarta. Aldrig tidigare har vi sett så mycket naturlig struktur och naturliga lockar på catwalks och runways världen över. Låt oss presentera nya KILLER.WAVES.

Visa inlägg

CURLBAR Set - gränslösa stylingmöjligheter

Vårt CURLBAR Set från Hot Tools är varje stylists måste på salongen eller backstage! Designad och framtagen tillsammans med professionella stylister ger vi dig fyra enkelt utbytbara tänger för gränslösa stylingmöjligheter.

Visa inlägg

KEVIN.MURPHY på Fashion Week Stockholm

Under höstens Fashion Week Stockholm finns vårt grymma team från KEVIN.MURPHY Sweden som vanligt på plats för att göra alla hår.

Visa inlägg