Blogg

KEVIN.MURPHY kommer med förpackningar från 100% återvunnen plast från havet

På eventet Future.Love i Las vegas presenterade Kevin Murphy att hans företag kommer att arbeta om alla förpackningar för att tillverkas enbart i 100% återvunnen plast från havet...

Visa inlägg

Fixa ett snyggare skyltfönster inför hösten.

Snygga till era skyltfönster lite extra inför hösten. Nu finns nytt material att beställa från Living proof och KEVIN.MURPHY från din säljare.

Visa inlägg

Curl is the new Cool! Nu släpper vi nya KILLER.WAVES.

Lockar är det nya svarta. Aldrig tidigare har vi sett så mycket naturlig struktur och naturliga lockar på catwalks och runways världen över. Låt oss presentera nya KILLER.WAVES.

Visa inlägg

CURLBAR Set - gränslösa stylingmöjligheter

Vårt CURLBAR Set från Hot Tools är varje stylists måste på salongen eller backstage! Designad och framtagen tillsammans med professionella stylister ger vi dig fyra enkelt utbytbara tänger för gränslösa stylingmöjligheter.

Visa inlägg

KEVIN.MURPHY på Fashion Week Stockholm

Under höstens Fashion Week Stockholm finns vårt grymma team från KEVIN.MURPHY Sweden som vanligt på plats för att göra alla hår.

Visa inlägg

Nyhet! Ett torrbalsam med omedelbar effekt!

Nu lanserar vi Instant De-Frizzer, ett torrbalsam och en antifriss-spray med vårdande egenskaper som omedelbart tämjer upp till 92 % frissighet!

Visa inlägg

Välj din vaxfavorit med MINI på köpet! Ny kampanj från KEVIN.MURPHY

Hoppas ni har det gott i värmen runt om i Sverige! Vi presenterar en liten godbit till vaxkampanj från KEVIN.MURPHY, nämligen PICKING.FAVOURITES!

Visa inlägg

Session önskar dig en skön sommar!

Det är fredagen 6 juli, och vi börjar känna doften av semester här på kontoret i Uddevalla! Några av oss har redan tjuvstartat ledigheten har vi sett på social media... :-)

Visa inlägg

Som ett läppglans för ditt hår! Nu lanserar vi COLOURING.ANGELS

COLOURING.ANGELS hjälper dig att bevara din hårfärg, kvalitet & glans längre! Som ett läppglans för håret! Läs allt om våra nyheter...

Visa inlägg

Nya Forming paste! Mångsidig stylingpaste från Living proof.

Nu lanserar vi en mångsidig stylingpaste från Living proof! Möt Style Lab Forming Paste som ger dig möjligheten att styla håret på flera olika sätt.

Visa inlägg