Blogg

CURLBAR Set - Varje stylists måste på salongen eller backstage

Vårt CURLBAR Set är varje stylists måste på salongen eller backstage! Designad och framtagen tillsammans med professionella stylister. Fyra enkelt utbytbara tänger för gränslösa stylingmöjligheter.

Visa inlägg

RETOUCH.ME - Root touch up från KEVIN.MURPHY

RETOUCH.ME är en viktlös blandning av ingredienser avsedda att omedelbart och utan avslöjande skarvar blandas med det gråa när de appliceras på utväxten. Detta är en tillfällig maskering och är inte framtagen för att hålla mer än en tvätt, så din kund kommer fortfarande behöva komma tillbaka och få håret tonat eller färgat.

Visa inlägg

Youtube: Så funkar PULP RIOT!

Se vår Malin Hörnqvist demonstrera hur du lyckas med Pulp Riot, vår semipermanenta direktfärg i 16 härliga nyanser.

Visa inlägg

Tack alla som gjorde SESSION.SÄLEN magiskt

En dryg vecka har gått sen vi kom tillbaka från fyra grymma dagar uppe på Högfjällshotellet och SESSION.SÄLEN 2018. Vi hoppas alla som var med fick en stor energiboost med sig hem - det fick vi!

Visa inlägg

Anna Virta - Vår nya säljare i Syd

Med start den 8 januari hälsar vi Anna Virta välkommen som säljare hos oss på Session! Anna som utgår från Helsingborg kommer att jobba med våra kunder över Södra Sverige med ELEVEN Australia & Living proof.

Visa inlägg

Nästa generations kosttillskott - A to K

A to K är nästa generations kosttillskott – vitaminer i sprayform. Du behöver inget vatten och slipper svälja stora tabletter eller kapslar. Med två enkla sprayningar får du enkelt i dig ditt behov av vitaminer och mineraler, oavsett om du är hemma eller på språng.

Visa inlägg

BLONDE-Kampanj från KEVIN.MURPHY

Vi startar 2018 med något för våra blondiner. Med FULL-ON.BLONDE kan vi presentera en riktigt fin kampanj med fokus på blonda hår.

Visa inlägg

Nu lanserar vi PULP RIOT i Sverige

Släpp loss konstnären i dig och skapa fantastiska färgningar i allt från sobra, mjuka pasteller till färgsprakande fyrverkerier som verkligen får din kund att synas.

Visa inlägg

Ny förbättrad lera från ELEVEN Australia!

Nu lanserar vi en ny förbättrad lera från ELEVEN Australia. Det är EXTRA HOLD STYLING CLAY som kommer med en ny formula.

Visa inlägg

L.A Business Support goes Karlstad

Vill du ta din salong till nästa nivå? L.A Business Support är en kurs och ett samarbete mellan Studio L.A i Falköping och Session MAP på tre tillfällen för dig som vill utvecklas och få en lönsammare salong. I januari 2018 drar vi igång denna kurs i Karlstad!

Visa inlägg