Blogg

Vi laddar för SESSION.SÄLEN! Du hänger väl med till Högis i januari 2018!?

Helgen vecka 3, 18-21 januari, åker vi på Session till Sälen för tredje året i rad, och vi hoppas du blir en av närmare 200 kunder som tillsammans med oss intar Högfjällshotellet under fyra grymma dagar!

Visa inlägg

BEDROOM.HAIR - snart är den din!

Vill du skapa en ogjord look utan massa strul? Nu lanserar vi BEDROOM.HAIR! Vi vet alla att det är snyggt med lite ”nyvaket” hår! Sexigt och sensuellt med rätt mängd volym och struktur. BEDROOM.HAIR låter dig skapa det där perfekt rufsiga "jag vaknade upp så här"-håret som du drömt om.

Visa inlägg

ECOHEADS till Sverige i augusti

Efter sommaren lanseras ECOHEADS äntligen i Sverige, och det är vi på Session som tar dessa produkter till era salonger. Vi ser verkligen fram emot denna lansering, och vi hoppas ni känner likadant...

Visa inlägg

Två supersläpp från Living proof

Nu släpper vi två riktiga sommarbomber från Living proof så här inför midsommar! Först ut är volymskaparen Full dry volume blast, en nyhet som många av er gått och längtat efter sedan Session Weekend i maj när vi premiärvisade den...

Visa inlägg

Nytt namn - samma grymma produkt

Med start i dag 14 juni kommer storsäljaren I WANT BODY VOLUME SPRAY med nya namnet I WANT BODY TEXTURE SPRAY. Det är precis samma produkt i flaskan, men namnet avspeglar bättre vad den levererar - nämligen textur i massor.

Visa inlägg

Blonda sommarambitioner med KEVIN.MURPHY

Har ni kunder med blonda sommarambitioner? Ljusa upp blonda lockar med vår BLONDE-serie från KEVIN.MURPHY! Just nu kan ni erbjuda era kunder BLONDE.ANGEL.WASH & BLONDE.ANGEL med en Beach Bag på köpet för 518 kr.

Visa inlägg

Nya DRY POWDER VOLUME PASTE

Nya DRY POWDER VOLUME PASTE från ELEVEN Australia är en spännande nyhet för alla som vill få volym eller textur. På samma sätt som ett torrschampo tar pastan bort överflödig olja, samtidigt som håret får en skön "dagen-efter-textur", volym och naturlig glans.

Visa inlägg

Få en lönsammare salong med Lotta & Anna

Vill du ta din salong till nästa nivå? L.A Business Support är en kurs och ett samarbete mellan Studio L.A i Falköping och Session MAP på tre tillfällen för dig som vill utvecklas och få en lönsammare salong.

Visa inlägg

Nu lanserar vi SHIMMER.ME BLONDE i Sverige!

Nu lanserar vi SHIMMER.ME BLONDE i Sverige, en väldigt lätt och reparerande treatment med kalla pigment som adderar violetta toner och ger massor av lyster. SHIMMER.ME BLONDE reparerar, mjukgör och fräschar upp blekt, slingat, blonda och gråa nyanser...

Visa inlägg

COLOR.ME BLONDE - Ny utbildning med fokus på blondiner

Den 18 maj (fullbokad) och den 14 juni har vi premiär för vår nya utbildning COLOR.ME BLONDE av och med Jennifer Karlsson. Utbildningen kommer att hållas på Academy of Hair - Victor Noblesse i Göteborg...

Visa inlägg