Blogg

Toscana, here we come!

Inspirationsvisningar, föreläsningar, yoga, träning i fantastisk miljö, middagar, vinprovning... och Toscana. Visst låter det underbart!

Visa inlägg

Årets hårvårdsprodukt, CRYSTAL.ANGEL

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Swedish Beauty Awards är Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet och hårvårdsprodukter.

Visa inlägg

SESSION MAP AB GÅR IN SOM DELÄGARE I SVENSKA FRISÖRSKOLAN!

Vi på Session har en stark tro på vår bransch och ser mängder av möjligheter i att ta hand om konsumenternas hår och drömmar på bästa sätt tillsammans med Sveriges frisörer

Visa inlägg

Pressmeddelande till Sveriges Frisörer

Med anledning av den senaste tidens diskussioner om franschise-liknande lösningar för frisörer vill vi som leverantör ge vår syn på detta koncept. Vi vill också passa på att bemöta den bild en del aktörer ger av vår bransch i samband med införsäljningen av konceptet.

Visa inlägg

HEATED.DEFENSE - Ett leave-in skydd för håret

Vi känner alla till att värmeskydd är ett hett ämne, om du ursäktar ordvitsen! Om du tänker på värmeskydd som solskydd finns det många BB-krämer, CC-krämer och foundations på hudvårdsmarknaden som innehåller solskydd.

Visa inlägg

Save the Date! Session Weekend 2019

Decembermörkret ligger tjockt över Sverige, men vi taggar upp inför Session Weekend 2019! Den 24-26 maj på Clarion Hotel Post i Göteborg firar vi 10 år som företag - och vi vill göra det med dig.

Visa inlägg

Färdiga kit: Ge era kunder en liten julkapp

Letar ni efter den perfekta lilla julgåvan att ge era kunder? Kolla in våra små minipåsar för miniprodukter, vi har tagit fram tre olika erbjudande för KEVIN.MURPHY, ELEVEN Australia och Living proof där ni köper in miniprodukter till ett riktigt bra pris och får presentpåsar på köpet.

Visa inlägg

Elin är vår nya färgtekniker för COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

Vi är glada att kunna hälsa Elin Lind välkomna till oss som ny utbildare och färgtekniker för COLOR.ME by KEVIN.MURPHY.

Visa inlägg

Maxa effekten av nya KILLER.WAVES!

För ett litet tag sedan lanserade vi KILLER.WAVES från KEVIN.MURPHY, en viktlös lockförstärkare för fina, lockiga och vågiga hår. Vi hoppas ni gillar den lika mycket som Elyn och Malin hos oss gör. Läs deras tips & trix här.

Visa inlägg

KEVIN.MURPHY kommer med förpackningar från 100% återvunnen plast från havet

På eventet Future.Love i Las vegas presenterade Kevin Murphy att hans företag kommer att arbeta om alla förpackningar för att tillverkas enbart i 100% återvunnen plast från havet...

Visa inlägg