A to K är nästa generations kosttillskott – vitaminer i sprayform. Du behöver inget vatten och slipper svälja stora tabletter eller kapslar. Med två enkla sprayningar får du enkelt i dig ditt behov av vitaminer och mineraler, oavsett om du är hemma eller på språng. Upptagningsförmågan av D-vitamin i flytande form är dessutom högre än i tabletter eller kapslar.

A to K finns i tre funktioner:

  • Defence - för dig som vill ge immunsystemet en extra boost. Innehåller bland annat vitamin C och D samt zink som bidrar till immunsystemets normala funktion. Innehåller även vitamin B12 och folsyra som båda bidrar till minskad trötthet.
  • Care - för dig som vill ge hår, hud och naglar extra näring. Innehåller biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud samt Vitamin A som bidrar till att bibehålla normal hud och slemhinnor. Innehåller även selen som bidrar till att bibehålla normala naglar.
  • Shine - för dig som eftersträvar högre upptagningsförmåga av Vitamin D. Innehåller vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion samt att bibehålla normal muskelfunktion och benstomme. Vitamin D i sprayform har högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslar.

De smarta funktionella sprayerna från A to K är sammansatta efter dina behov och utvecklade helt utan kompromisser i nära samarbete med forskare och näringsexperter. Varje flaska innehåller 30 dagsdoser och har en frisk smak av mint.

A to K AB är ett svenskt företag som grundades 2016 med visionen att förenkla intaget av vitaminer och mineraler. Varumärket A to K står för vitaminer från A till K.

Produkterna är tillverkade inom EU enligt reglerna för högsta livsmedelsstandard.