Living proof Style Lab Forming Paste är en mångsidig stylingpaste med medium stadga som ger dig möjligheten att styla håret på flera olika sätt och att dessutom ändra om din styling utan att tillföra mer produkt. Du behöver alltså inte ha olika produkter för att skapa olika styles.
Själva funktionen att kunna ändra om stylingen under dagen har vi ju sett hos andra produkter tidigare, men det som gör Forming Paste speciell är att den också ändrar karaktär vid omstylingen.

ANVÄNDNING

Applicera produkten i fuktigt hår, forma och låt självtorka. Du får då en wetlook med gelefinish.?Om du sedan bryter upp den självtorkade stylingen ändrar Forming Paste karaktär och ge dig en matt, fyllig styling med stadga.?Om du istället väljer att applicera den i fuktigt hår och föna torrt kommer resultatet bli en följsam styling med stadga och naturlig glans.

FORSKNINGEN

Hemligheten ligger en unik kombination av Living proofs patenterade teknik och andra ingredienser för banbrytande resultat:

  • Harts - för gel-liknande stadga
  • Vax -  för fiberliknande grepp
  • Living proofs patenterade Thickening Molecule PBAE + polymerblandning - för flexibilitet och hållbar volym 

Man kan säga att Forming Paste kombinerar fördelarna med gel, vax och kräm (kontroll och mjukhet med en matt eller blank finish) utan några nackdelar.
Forming Paste är idealisk för medium till grova, korta hår och ihop med Living proofs amp2 Texture Volumizer och Molding Clay har du alla förutsättningar att skapa de hållbara stilar för kort hår du kan tänkas vilja ha.