RETOUCH.ME är en viktlös blandning av ingredienser avsedda att omedelbart och utan avslöjande skarvar blandas med det gråa när de appliceras på utväxten. Detta är en tillfällig maskering och är inte framtagen för att hålla mer än en tvätt, så din kund kommer fortfarande behöva komma tillbaka och få håret tonat eller färgat.

RETOUCH.ME tillåter din kund att ”tacka ja till mötet” eller gå till ett evenemang med självförtroende och veta att hon ser som allra bäst ut och är säkrad från alla vinklar.

Några snabba sprayningar av denna nya root touch-up spray tillför mikrofina, ljusreflekterande pigment till utväxten för att sömlöst blandas med kundens nyans.

Pigmenten kommer fästa på håret för att snabbt maskera och dölja de förargliga grå hårstråna i utväxten. Med ett munstycke som gör appliceringen stänkfri, ger denna snabbtorkande blandning noggrannhet utan rester. Finishen är inte pudrig och har en satinfinish som hindrar den från att se matt ut utan att tynga ner håret.

Det finns fyra nyanser: SVART, MÖRKBRUN, LJUSBRUN och KASTANJEBRUN, som ger möjligheten att skapa levande och naturliga multi-tone nyanser för att maskera bort grått och dölja missklädsam utväxt utan färgflagor.

Resultatet är en tonad färgförklädnad snarare än en heltäckande maskering. Det innebär att varje nyans erbjuder ett brett spektrum av färgresultat för olika hårfärger.