Blogg

Maxa effekten av nya KILLER.WAVES!

För ett litet tag sedan lanserade vi KILLER.WAVES från KEVIN.MURPHY, en viktlös lockförstärkare för fina, lockiga och vågiga hår. Vi hoppas ni gillar den lika mycket som Elyn och Malin hos oss gör. Läs deras tips & trix här.

Visa inlägg

KEVIN.MURPHY kommer med förpackningar från 100% återvunnen plast från havet

På eventet Future.Love i Las vegas presenterade Kevin Murphy att hans företag kommer att arbeta om alla förpackningar för att tillverkas enbart i 100% återvunnen plast från havet...

Visa inlägg

Fixa ett snyggare skyltfönster inför hösten.

Snygga till era skyltfönster lite extra inför hösten. Nu finns nytt material att beställa från Living proof och KEVIN.MURPHY från din säljare.

Visa inlägg

Curl is the new Cool! Nu släpper vi nya KILLER.WAVES.

Lockar är det nya svarta. Aldrig tidigare har vi sett så mycket naturlig struktur och naturliga lockar på catwalks och runways världen över. Låt oss presentera nya KILLER.WAVES.

Visa inlägg

CURLBAR Set - gränslösa stylingmöjligheter

Vårt CURLBAR Set från Hot Tools är varje stylists måste på salongen eller backstage! Designad och framtagen tillsammans med professionella stylister ger vi dig fyra enkelt utbytbara tänger för gränslösa stylingmöjligheter.

Visa inlägg

KEVIN.MURPHY på Fashion Week Stockholm

Under höstens Fashion Week Stockholm finns vårt grymma team från KEVIN.MURPHY Sweden som vanligt på plats för att göra alla hår.

Visa inlägg

Nyhet! Ett torrbalsam med omedelbar effekt!

Nu lanserar vi Instant De-Frizzer, ett torrbalsam och en antifriss-spray med vårdande egenskaper som omedelbart tämjer upp till 92 % frissighet!

Visa inlägg

Välj din vaxfavorit med MINI på köpet! Ny kampanj från KEVIN.MURPHY

Hoppas ni har det gott i värmen runt om i Sverige! Vi presenterar en liten godbit till vaxkampanj från KEVIN.MURPHY, nämligen PICKING.FAVOURITES!

Visa inlägg

Session önskar dig en skön sommar!

Det är fredagen 6 juli, och vi börjar känna doften av semester här på kontoret i Uddevalla! Några av oss har redan tjuvstartat ledigheten har vi sett på social media... :-)

Visa inlägg

Som ett läppglans för ditt hår! Nu lanserar vi COLOURING.ANGELS

COLOURING.ANGELS hjälper dig att bevara din hårfärg, kvalitet & glans längre! Som ett läppglans för håret! Läs allt om våra nyheter...

Visa inlägg

Nya Forming paste! Mångsidig stylingpaste från Living proof.

Nu lanserar vi en mångsidig stylingpaste från Living proof! Möt Style Lab Forming Paste som ger dig möjligheten att styla håret på flera olika sätt.

Visa inlägg

Nu släpper vi 30 G MINI.VAXER från KEVIN.MURPHY

Nu släpper vi mini-varianter av FREE.HOLD, NIGHT.RIDER och ROUGH.RIDER i 30 g-förpackningar. Hitta din favorit bland våra storsäljare!

Visa inlägg

Våra vinnare i årets bästa skönhetsprodukter

Vi presenterar stolt två vinnare från Expressen Hälsoliv när de utsåg årets bästa skönhetsprodukter. Läs mer om vilka produkter som vann på vår blogg.

Visa inlägg

Tre Beauty Heroes när STYLEBY korar vinnare

Vi kan stolt presentera tre vinnare när STYLEBY utser sina Beauty Heroes för 2018 i kategorin Aldrig en dålig hårdag!

Visa inlägg

CURLBAR Set - Varje stylists måste på salongen eller backstage

Vårt CURLBAR Set är varje stylists måste på salongen eller backstage! Designad och framtagen tillsammans med professionella stylister. Fyra enkelt utbytbara tänger för gränslösa stylingmöjligheter.

Visa inlägg

RETOUCH.ME - Root touch up från KEVIN.MURPHY

RETOUCH.ME är en viktlös blandning av ingredienser avsedda att omedelbart och utan avslöjande skarvar blandas med det gråa när de appliceras på utväxten. Detta är en tillfällig maskering och är inte framtagen för att hålla mer än en tvätt, så din kund kommer fortfarande behöva komma tillbaka och få håret tonat eller färgat.

Visa inlägg

Youtube: Så funkar PULP RIOT!

Se vår Malin Hörnqvist demonstrera hur du lyckas med Pulp Riot, vår semipermanenta direktfärg i 16 härliga nyanser.

Visa inlägg

Tack alla som gjorde SESSION.SÄLEN magiskt

En dryg vecka har gått sen vi kom tillbaka från fyra grymma dagar uppe på Högfjällshotellet och SESSION.SÄLEN 2018. Vi hoppas alla som var med fick en stor energiboost med sig hem - det fick vi!

Visa inlägg

Nästa generations kosttillskott - A to K

A to K är nästa generations kosttillskott – vitaminer i sprayform. Du behöver inget vatten och slipper svälja stora tabletter eller kapslar. Med två enkla sprayningar får du enkelt i dig ditt behov av vitaminer och mineraler, oavsett om du är hemma eller på språng.

Visa inlägg

Anna Virta - Vår nya säljare i Syd

Med start den 8 januari hälsar vi Anna Virta välkommen som säljare hos oss på Session! Anna som utgår från Helsingborg kommer att jobba med våra kunder över Södra Sverige med ELEVEN Australia & Living proof.

Visa inlägg