Vi är glada att kunna hälsa Elin Lind välkomna till oss som ny utbildare för KEVIN.MURPHY och färgtekniker för COLOR.ME by KEVIN.MURPHY i södra Sverige.

Elin är en enivs perfektionist som alltid vill lära sig allt och nörda ner sig ordentligt för att bli bäst på det hon gör. Hennes mål hos oss på Session är att vara uppdaterad inom de senaste teknikerna och trenderna för att kunna erbjuda alla frisörer ute på salong bästa tänkbara utbildning inom styling för KEVIN.MURPHY och med färgtekniker för COLOR.ME.

- Jag vill bygga tajta kundrelationer och alltid ha roliga och inspirerande kurser, förklarar Elin.

Vad är det bästa med att jobba inom frisörbranschen?

- Det bästa med att jobba som frisör är att du blir aldrig färdigutbildad. Att ständigt utvecklas och att hela tiden känna att man blir bättre och lär sig något nytt är otroligt inspirerande. Att få jobba kreativt med händerna och skapa på sina fantastiska kunder/modeller är magiskt. Ingen dag är sig lik och varje dag innebär nya kontakter med människor och denna variation gör detta yrket så fantastiskt, säger Elin som jobbar på Cavei i Göteborg med som snart ska byta till Salong It i samma stad.

 Vi hälsar Elin varmt välkommen till oss på Session :-)