Inspiration, utbildning, yoga, träning i fantastisk miljö, middagar, vinprovning... och Toscana. Visst låter det underbart!

30 augusti - 2 september åker vi till Toscana för att spendera fyra dagar på Hotel Borgo San Luigi, en mycket vacker anläggning i toskansk stil med lummigt läge i närheten av den medeltida, välbevarade byn Monteriggioni. Under denna helg besöker vi vingården Fattoria Castello di Monteriggioni och gästas av de fantastiska stylisterna, Marianne Jensen och David Glover. Dessa två kommer bjuda på massa inspiration under vistelsen i Italien.

Tillsammans med Resia arrangerar vi denna resa, och ni kan läsa längre ner om allt som ingår i detta paket. Boka, packa väskan - sedan tar Resia och Session hand om resten!

Toscana, Italiens kanske mest kända region, ligger i mellersta delen av landet och har mycket att erbjuda – upptäck den vackra landsbygden med sina vingårdar, små byar och grönska eller besök någon av städerna. Siena och Florens är några av städerna med både historiska konst- och byggnadsverk och vackra vyer. En semester här kan innebära antingen lugnet på landsbygden, stadspuls i Florens eller varför inte en blandning?

All bokning sker via Resia! Länk till bokning:

https://resia.qondor.com/sessionmap

 

Hotel Borgo San Luigi

Rummen ligger i fem olika byggnader och borgen är omgiven av en enorm park på över 60.000 m2. Det finns en mysig restaurang, bar samt utomhuspool. Gratis wifi på hela hotellet.

 

Fattoria Castello di Monteriggioni

I över 50 år har Fattoria Castello di Monteriggioni producerat vin och olivolja av bästa kvalitet runt slottet Monteriggioni. Passionen för vård och detaljer i varje fas av produktionsprocessen ger de möjlighet att växa dag efter dag.

Vinprovningen bjuder på fantastisk utsikt över Monteriggionis slott, förklaring av hela processen från druvorna till tappning och provsmakning på tre olika viner samt tilltugg. Det kommer dessutom finnas möjlighet att köpa med sig vin hem om man så önskar.  

 

PROGRAM

Dag 1 | Fredag 30 augusti
Ankomst till hotellet på eftermiddagen
Välkomstdrink och middag på hotellet

Dag 2 | Lördag 31 augusti
En dag i Florens - Vi åker i gemensam buss till Florens på morgonen. Här väntar en dag på egenhand att upptäcka staden!

Florens är utan tvekan en av världens vackraste, mest omtalade och lovsjungna städer. Inbäddad bland kullarna i Toscanas kulturlandskap är det en plats framför allt förknippad med renässansens konstnärliga skönhet.

Lunch på egen hand, gemensam middag på hotellet på kvällen.

Dag 3 | Söndag 1 september
En dag med fokus på utbildning och inspiration.
Lunch på hotellet.

Framåt kvällen åker vi i gemensam buss mot staden Siena (ca 25 minuter från vårt hotell). På vägen kommer vi göra ett stopp för något som nästan är ett måste i
Toscana – vinprovning! Därefter fortsätter vi vår busstur till Siena där vi äter kvällens middag.

Siena ligger i hjärtat av Toscana bland böljande kullar, vinmarker, olivträd, gröna skogar och underbara landsbyar där dofter och färger från andra tider lever kvar. Sienas centrum ger en alldeles speciell känsla, när man väl kommit innanför stadsporten möts man av en vy som får en att tänka på tider då invånarna varken hade tillgång till el eller industri.

Gemensam buss tillbaks till hotellet senare på kvällen.

Dag 4 | Måndag 2 september
Frukost & utcheckning
Transfer till flygplatsen

 

 Marianne Jensen

Marianne Jensen är en av de mest framgångsrika och respekterade hårstylisterna från både den danska och internationella modeindustrin. Marianne är känd för sin passion och kreativa inställning till hantverket, hon vet hur man behärskar hög teknisk professionalismen med trender. Personer i branschen som Marianne har arbetat med är Antonio Banderas, Helena Christensen och Justin Bieber för att nämna några. Marianne arbetar även som Session Stylist för Kevin Murphy.

 

David Glover

David Glover är en frisör och hårstylist med mer än tjugo års internationell erfarenhet. Hans verk har publicerats i bland annat Elle, Marie Claire, GQ och Vogue. Han har varit Exekutiv producent och Creative Ambassador på hårvårdsföretag som Kevin Murphy och Davines. David har arbetat med många kändisar, bland annat med Linda Evangelista, Elle MacPherson och Heidi Klum. David har jobbat på prestigefyllda catwalks i Paris och Milano som visats för designhus som Versace, Alexander McQueen och Tom Ford.

Idag driver han hårvårdsföretaget Martinsson King.

 

FLYGTIDER

I år har vi förbokat flygstolar där ni kan välja att resa från antingen Stockholm, Göteborg & Köpenhamn t/r, eventuella anslutningsflyg bokar ni på egen hand. Tänk på att ha gott om tid på flygplatsen. Vid respektive ankomst/avresa åker vi gemensamt till hotellet i vår förbokade transferbuss.

Stockholm
30 augusti, Arlanda – Wien, 09:35-11:50 (OS312)
30 augusti, Wien – Florens, 12:50-14:20 (OS531)

2 september, Florens – Zürich, 14:00-15:15 (LX1675)
2 september, Zürich – Arlanda, 16:25-18:50 (LX1254)

Göteborg
30 augusti, Landvetter – Amsterdam, 12:05-13:35 (KL1156)
30 augusti, Amsterdam – Florens, 14:55-16:55 (KL1643)

2 september, Florens – Paris, 17:50-19:40 (AF1667)
2 september, Paris – Landvetter, 21:20-23:20 (AF1552)

Köpenhamn
30 augusti, Kastrup – Paris, 09:40-11:40 (AF1751)
30 augusti, Paris – Florens, 12:45-14:30 (AF1566)

2 september, Florens – Paris, 15:15-17:05 (AF1567)
2 september, Paris – Kastrup, 17:50-19:40 (AF1050)

 

PAKETPRIS


Per person, del i dubbelrum 16 495:-
Möjlighet till 3:e person i dubbelrum*
Tillägg enkelrum 1 995:-**

*Begränsat antal rum med möjlighet till extrasäng.
** Begränsat antal enkelrum.

OBS! En turistskatt på 2,2€/person per natt betalas direkt till hotellet vid ankomst. Ingår EJ i priserna.

Till priserna tillkommer 2.67% marginalmoms (EU-moms) som är avdragsgill för företag med F-skatt sedel och momsavdragsrätt.

 

I PAKETPRISET INGÅR:

 • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg, eller Köpenhamn
 • Flygskatter
 • Incheckat bagage 1 väska/person á 23 kg samt handbagage
 • Ankomst- och avresetransfer i gemensamma bussar
 • 3 nätter i delat dubbelrum på Borgo San Luigi
 • Frukost
 • Välkomstdrink första kvällen
 • 2 middagar på hotellet inkl. vin
 • Vinprovning
 • Middag i Siena inkl. vin och busstransfer t/r
 • Utflykt till Florens (busstransfer t/r)
 • 1 lunch på hotellet inkl. vin

 

BOKNINGSINSTRUKTIONER

Viktigt att tänka på:

 • All bokning sker via Resia
 • Länken till bokningen hittar ni i detta mail, Instagram eller session.nu

Betalningsvillkor

Deposition på 50% av resans pris/person faktureras av Session MAP i samband med bokning.
Slutbetalning faktureras av Session MAP den 28 juni.

Avbokningsvillkor

Inbetald deposition återbetalas ej.
Vid avbokning senast den 18 juni är avbokningskostnaden 50% av resans pris förutom den erlagda anmälningsavgiften. Från den 19 juni fram till avresa är avbokningskostnaden 100% av resans pris.