Nu kan vi presentera vårt senaste tillskott hos KEVIN.MURPHY, nämligen LEAVE-IN.REPAIR. LEAVE-IN.REPAIR fungerar som en vårdande & reparerande ”primer” för tunna, fina till normala hår. Om du har ett normalt till grovt hår kan en mer smörjande produkt behövas med ännu mer anti-friss-egenskaper, välj då istället SMOOTH.AGAIN.

LEAVE-IN.REPAIR är för skadade hår och ”limmar” ihop skadade & kluvna hårtoppar så att håret känns friskare och helare. Kladdar eller tynger inte ned håret och ger nästan ingen produktkänsla alls. Just därför är det en produkt som är superbra för tunna, fina hår.

ANVÄNDNING

I fuktigt hår rekommenderar vi att du applicerar den direkt efter tvätt och innan du klipper. Låt håret lufttorka eller föna och styla som du önskar. I torrt hår appliceras produkten på de mest torra, porösa och skadade delarna. Föna sedan in produkten för bästa slutresultat.

FÖRDELAR

Närande, återuppbyggande och stärkande. Förnyar och minskar risken att hårstrået går av. Självklart Sulfat- & parabenfri samt värmeskydd upp till 220°C.
Finns att beställa från oss i dag! Kontakta din säljare på Session :-)