SESSION.SPRAY FLEX - Nyhet från KEVIN.MURPHY

large-Social Media Content_ Jan 2019.jpg

Tre veckor efter lanseringen nu, och vi har fått ett riktigt fint mottagande av nya SESSION.SPRAY FLEX från KEVIN.MURPHY. Tack till alla som postat lovord på sociala medier. Som ni kan se längre ner erbjuder vi den till ett riktigt fint introduktionspris till konsument för endast 229 kr.

Vår nya och helt solklara favoritspray! En torr spray som ger en flexibel och lätt känsla och håller hårets form perfekt, skriver Självfallet Mariestad på sitt Instagram @sjalvfalletmariestad.

SESSION.SPRAY FLEX är en ny spray med flexibel stadga som inte bildar hårda partier. Den flagar inte och den håller hela dagen. Det är en hårspray som du kan jobba mer med än SESSION.SPRAY eftersom den är torrare vid appliceringen och har antistatiska egenskaper som håller hela dagen. Finns att beställa idag från din säljare på Session!

- Det första en snabbtorkande spray måste göra är att torka snabbt! Det verkar säga sig självt men saken är den att fukt och vatten får håret att sjunka ihop så att frisyren tappar form och inte håller hela dagen - samtidigt måste vi dock inkludera ingredienser som förbättrar hårets fukthalt. Detta låter som en motsägelse, men med SESSION.SPRAY FLEX har jag hittat balansen, säger Kevin Murphy.

Jag ville skapa flexibel stadga med memory hold-egenskaper, vilket innebär att håret kan röra sig fritt men återgår till den önskade formen. Det betyder att du kan hålla frisyren på plats under en aktiv dag. Håret rör sig men blir inte frissigt och sprayen flagar aldrig.

För skydd och för att förebygga ytterligare skador från miljöpåverkan har jag tillsatt extrakt av olivblad som stärker hår som försvagats och druvkärneextrakt som tillför fukt utan vikt.

Kevin Murphy

Svante Pettersson