Tillsammans vänder vi trenden!

En stor utmaning som vi och många av er kunder upplever är att det slutar fler frisörer idag än vad som börjar sin bana som frisör... det vill säga genomför en komplett utbildning, gör timmarna för en eventuell gesäll mm. Vi går minus på frisörer varje månad, och detta måste vi ändra på och vi måste göra det tillsammans. Vi som leverantör, ni som salong och Svenska Frisörföretagarna som branschorganisation, tillsammans kan vi vända trenden.

Read More
Nyhet! YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER

YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER är ett uppfräschande och vårdande torrbalsam samt ett tillskott i REJUVENATE-familjen. Den silkeslena torra formulan väter inte ned håret alls, den bidrar enbart till att fräscha upp alla hårtyper genom att tillföra viktlös fukt och göra håret lättare att hantera.

Read More
Lisette Aronsson
Nu lanseras Martinsson King i Sverige

Martinsson King är den första hårvårdsserien i världen som förenar professionella resultat med hållbara ingredienser på ett sätt som enkelt kan anpassas för exceptionella resultat. Varumärket har en unikt svensk prägel som kombinerar cool design och en ren formula.

Read More
Svante Pettersson